Collabora al projecte “Worldwide Pinhole Photography -self confined- Day 2020”

Benvolguts amics de la fotografia estenopeica o pinhole!

Aquest any estem una mica frustrats. Com ja sabeu, serà impossible muntar el ja clàssic esdeveniment dedicat a la fotografia a cavallet, que se celebra cada any a Barcelona l’últim diumenge d’abril, Dia Internacional de la Pinhole Photography (https://pinholeday.org).

Nosaltres, Alfonso i Joan, tots dos confinats a casa i tot video-xatejant, vam decidir fer alguna cosa per un dia tan important. Primer hem pensat fer un taller de Pinhole; però vam veure que Internet ja està plena d’exemples i no és fàcil obtenir tots els materials necessaris. Així que finalment vam optar per canviar completament el format, per adaptar-lo en tancament i estarem molt satisfets de la vostra col·laboració.

La proposta és que cadascun de vosaltres faci un breu vídeo presentant la vostre càmera de pinyole preferida. Tots ens podeu enviar el resultat juntament amb una foto feta amb ell.

Totes les col·laboracions els publicaran a AWPCP.org a partir del proper 26 d’abril de 2020.

Gràcies per la vostra amable atenció.

Alfonso de Castro (alfondc)
Joan Linux

Aquest és el formulari per poder-nos fer arribar la vostre col·laboració al “Worldwide Pinhole Photography -self confined- Day 2020”

Form is deprecated, please contact the webmaster to upgrade this form.

* Si tens problemes a l’pujar les imatges fa servir un servei com Wetransfer.com o similar i envia les fotos a info@awpcp.org.

photo by joan linux

Qui enllaça aquesta iniciativa?

 23,298 total views,  11 views today

Spread the love