Collabora al projecte “Worldwide Pinhole Photography -self confined- Day 2020”

Benvolguts amics de la fotografia estenopeica o pinhole!

Aquest any estem una mica frustrats. Com ja sabeu, serà impossible muntar el ja clàssic esdeveniment dedicat a la fotografia a cavallet, que se celebra cada any a Barcelona l’últim diumenge d’abril, Dia Internacional de la Pinhole Photography (https://pinholeday.org).

Nosaltres, Alfonso i Joan, tots dos confinats a casa i tot video-xatejant, vam decidir fer alguna cosa per un dia tan important. Primer hem pensat fer un taller de Pinhole; però vam veure que Internet ja està plena d’exemples i no és fàcil obtenir tots els materials necessaris. Així que finalment vam optar per canviar completament el format, per adaptar-lo en tancament i estarem molt satisfets de la vostra col·laboració.

La proposta és que cadascun de vosaltres faci un breu vídeo presentant la vostre càmera de pinyole preferida. Tots ens podeu enviar el resultat juntament amb una foto feta amb ell.

Totes les col·laboracions els publicaran a AWPCP.org a partir del proper 26 d’abril de 2020.

Gràcies per la vostra amable atenció.

Alfonso de Castro (alfondc)
Joan Linux

Aquest és el formulari per poder-nos fer arribar la vostre col·laboració al “Worldwide Pinhole Photography -self confined- Day 2020”

  Especifica el teu nom complert o malnom

  Especifica el un correu electrònic vàlid

  Especifiqueu la URL del teu web o blog.

  Nom de la càmera

  Si no saps d'on treure la URL pregunta per correu i intentarem ajudarte

  Puja una o més fotografies fetes amb la teva càmera Pinhole preferida

  * Si tens problemes a l’pujar les imatges fa servir un servei com Wetransfer.com o similar i envia les fotos a info@awpcp.org.

  photo by joan linux

  Qui enllaça aquesta iniciativa?

   32,870 total views,  2 views today

  Spread the love
  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
  Privacidad